2011. május 25., szerda

6. évfordulós torta

Botond és én 6 évesek lettünk. Hihetetlen, de igaz:) Szóval erre az alkalomra sütöttem magunknak egy évfordulós tortát. Szeretünk utazni, és utazunk is nagyon sokat. Az alapötlet, hogy a tortán megjelenítem valamilyen formában a helyeket ahol voltunk:) Az összes persze nem fért rá. Így szerepel rajta Róma, Tunézia, Párizs, Milánó, Korzika, London. 6 év 6 város:) A nevezetességeket fondantból vágtam ki és festettem meg ( nem vagyok egy festő művész:), majd kiszárítottam. A torta csoki és fehércsoki ganache tölteléket kapott! Tanulság, hogy a fondant a torta ívében kellett volna kiszárítani, mert így sajnos a Colosseum eltört:( Nem bántott annyira, mert végül is nekünk készült:)

A kis szívek közé a torta tetején stand up comedy jegyek kerültek..:)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon finomra sikerult, nekunk ugy volt tokeletes ahogy volt. Es igen 6ev sok ido, de megerte Mar csak a torta miatt is :-D

    VálaszTörlés
  2. Végignéztem minden tortád,de ehhez írok,mert nagyon megfogott.Egyébként szuper az összes szerintem.Nagyon ügyes vagy.Remélem,hogy mihamarabb láthatok még munkákat tőled :)Csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  3. Lexana! Köszönöm szépen!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ötletes ez a tortád .A blogod szép és a tortáid még szebbek.Gratulálok.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ötletes torta!Gratulálok!

    VálaszTörlés