2011. július 24., vasárnap

Nyralás,díj, újabb torta..

Az elmúlt hetekben Erdélyben nyaraltunk, Botond családjánál. Már itthon kiokoskodtam, hogy meglátogatom a B&B super import boltot Szovátán. Azt hittem ez tényleg egy nagy bolt, de igazából egy családi ház:) De ez cseppet sem zavart abban, hogy otthagyjak egy nagyobb összeget a kincseimért:) Wiltonos virág készítő szettet vettem, betű és szám kiszúrókat, és Wilton szilikon formákat! Nagyon örültem nekik:)

Díjat is kaptam Marisz-tól és Sütimanó-tól, ezúton is nagyon szépen köszönöm!

Nagyon nagy szeretettel adom tovább minden kezdő és profi blogtársamnak:)

És végül de nem utolsó sorban egy torta!Anita barátnőm apukájának 60. születésnapjára készült! Az ünnepelt cukorbeteg, ezért a 6-ost diabetikusra készítettem!Nagy köszönet a receptért Anyatigrisnek! a 0 feketeerdő krém és csokis piskóta kombináció volt! Tanulság: nem egyszerű egy 60 éves férfinak tortát készíteni! Nem lehet túldíszitett, virágok, minták kilőve:) Szóval, ez most ilyen kis egyszerű lett:)

5 megjegyzés:

  1. Barbi gratuálok az újabb szerzeményeidhez, sok-sok tortarendelést kívánok, hogy legyen alkalmad használni őket jó sokat! Épp olvasom, hogy mifelénk jártál, sőt mi több épp a szomszédomban, hiszen alig lakom két háznyira a szovátai Wiltonos bolttól. Ha ezt hamarabb tudjuk személyesen is megismerkedhettünk volna. Reméljük majd legközelebb, ha újból erre fele jársz!
    Gratulálok a díjhoz, a torta pedig nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Hú olyan közel voltam??:) Minden évben megyünk, Botond rokonai Sepsiszentgyörgyön laknak! Jövőre biztosan megyünk megint és akkor összehozzuk a találkát:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Barbi!
    Most fedeztem fel a blogodat,nagyon ügyes vagy, nagyon szép tortákat készítesz! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Egy jófajta betűkiszúrót már én is vadászok egy ideje! ...és való igaz, icipici területű tortadekorációs boltban is könnyen ott lehet hagyni egy kisebb vagyont! :))

    VálaszTörlés
  5. Cecilia, köszönöm!:)
    Gabi, igen de megengedtem magamnak ennyi kényeztetés;)

    VálaszTörlés